De LPD vrijdagavondranking is al weer halverwege ronde 3. Deze ronde hebben er inmiddels 57 spelers deelgenomen. Daarvan zijn er 35 één keer, 9 twee keer, 12 drie keer en is er 1 speler vier keer geweest. Het is leuk dat er zo’n groot potentieel aan spelers is zodat er elke vrijdagavond op alle niveaus wel strijd te leveren is. Afgelopen vrijdagavond zo maar weer eens aantal nieuwe gezichten. Jeroen heeft het naar zijn zin bij LPD en nam deze keer zijn hele team uit het Eemcafe mee. Hij vond dat ze wel wat training konden gebruiken . Andrea nam deze keer i.p.v. Wilco haar haar vriendin Sharon mee. En ook Remco (Boshuis) en André waren weer eens van de partij en de laatste nam ook zijn zoon..

6 vind ik leuks, 3 reacties1 dag geleden

Bericht over vorige week van gastredacteur Carel! In de poule fase zat ik in een gezellige poule van Willem, Jeroen en Friedo. Willem is nog niet zo vaak geweest en gooit bij DB in Spakenburg. Jeroen is ook al een paar keer geweest en gooit een keurig pijltje. Friedo komt vaak en kan (als zijn bui mee zit ) goed gooien. Dus ik kon aan de bak. De wedstrijd tegen Willem (die gewoon elke keer een trippel erbij gooit) was zo klaar. De partij tegen Jeroen ging prima, leuk, gelijk op, alleen ik was net iets sneller met checken. Het potje tegen Friedo is altijd beladen….. (Ik heb nog nooit of heel zelden van hem gewonnen) Het ging behoorlijk gelijk op, maar het is me weer niet gelukt. Willem en Friedo..

11 vind ik leuks, 1 reacties5 dagen geleden

Het was vorige week ondanks de Dutch Open een gezellige drukte met 28 darters! Wie treden er vanavond aan??

6 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Vorige vrijdag alweer de start van de 3e periode. Er waren 16 darters aanwezig. Mede door uitspelende competitieteams was het iets rustiger dan anders.. De 4 poules verliepen gezellig door, ook met enkele nieuwe gezichten. De vaste wedstrijdleiding was er niet en werd overgenomen door de toppers Erik en Remco! In de winnaarsronde kwamen Matijs en Dennis elkaar tegen. Dennis wint hier met 4-2! Nieuwkomer Jeroen maakte er ook een mooie partij van tegen Erik G. Erik wint uiteindelijk nipt de finale van de verliezersronde met 3-2. Het was weer een gezellige dartavond, tot morgenavond!

4 vind ik leuks, 3 reacties2 weken geleden

Met 26 mannen en vrouwen was het een gezellige drukke avond. Tussen al deze mensen ook 4 nieuwe gezichten. Leuk! Ik hoop dat jullie het naar je zin gehad hebben en nog een keer komen darten. We zijn elke vrijdagavond geopend. Na elke 8 normale ranking avonden is er een koppeltoernooi. Afgelopen vrijdagavond gingen alle namen in een hoge hoed om de koppels te bepalen. Remco trok de eerste persoon die op zijn beurt het koppelmaatje voor de avond trok. Sommige duo’s waren verrassend, maar er zaten in het algemeen niet heel erg veel verschillen in sterkte. De poule wedstrijden verliepen goed. Maar een poule van 5 duurt nu eenmaal langer dan die van 4. Poule 2 was de zwaarste met o.a. Arie, Danny,..

19 vind ik leuks, 5 reacties1 maand geleden

VANAVOND BLIND KOPPELTOERNOOI! De achtste avond van de 2e ronde van de vrijdagavond-ranking begon met de nieuwjaarsreceptie van de Tafeltennis- en Dartsvereniging Leusden. Met bijna 30 personen was de nieuwjaarreceptie goed bezocht. Naast darters waren er ook 6 tafeltennisleden aanwezig. De borrel duurde tot 20:30 uur waarna de ranking van start ging. Met Matthijs hadden we een nieuwe speler in ons midden! Dat hij een aardige pijl kon gooien getuigen het feit dat hij pas in de halve finale van de verliezersronde verslagen werd. Ook Frank was na lange tijd weer eens aanwezig en dat hij het darten nog niet verleerd was valt hieronder te lezen. Ook Luc die af en toe met Joran mee komt behaalde mooi..

10 vind ik leuks, 4 reacties1 maand geleden

Vanavond een proost op het nieuwe jaar! Inloop vanaf 19.30 uur en gratis drankjes tot 20.30 uur 🤗 inschrijven vrijdagavond-ranking tot 20.30 uur (half uur later dan normaal). Nieuwe darters zijn ook welkom. Mooie mogelijkheid om met iedereen kennis te maken ❤️ Helaas zijn we het nieuwe jaar verdrietig begonnen. Zoals de meeste inmiddels weten is Christa de Voogd vorige week overleden. Vanavond de mogelijkheid om stil te staan bij alle mooie herinneringen die we van haar hebben ❤️

7 vind ik leuks, 4 reacties1 maand geleden

Heel verdrietig om te melden dat Christa de Voogd is overleden. Wij wensen haar familie, vrienden en darters veel sterkte toe. Gelukkig hebben we vele mooie herinneringen om aan terug te denken. Christa ligt opgebaard in uitvaartcentrum Leusen-Valleilaan, Valleilaan 2 te Leusden, alwaar geen bezoek. Woensdag 9 januari 2019 19:00 uur is er de gelegenheid om afscheid te nemen.

1 vind ik leuks, 37 reacties1 maand geleden

VANAVOND EN VOLGENDE WEEK GEEN DARTEN Vorige week waren het Koen en Danny die de finales wisten te winnen op de laatste vrijdagavond-ranking van het jaar. Marloes en Peter verdienden een consumptie omdat ze zo fantastisch in kerstsfeer gekleed waren (helaas geen foto) Tot 11 januari! (dan ook nieuwjaarsborrel)

4 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Vanavond de laatste vrijdagavond ranking van het jaar! En natuurlijk met een kersttintje. Heb je nog een mooie of foute kersttrui liggen? Trek hem aan en verdien een consumptie! Ja je leest het goed: iedereen met een kersttrui aan krijgt een drankje Pak je kans om vanavond een slechte score weg te spelen want alleen je 6 beste scores tellen. Vanavond ingooien vanaf 19.30 en start poules om 20.00 uur. Tot vanavond?

6 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Na dagen van spanning en sensatie op het WK-darts nu weer even over op de orde van de dag vrijdag hadden we 5 poules van 4. Ghislain speelt nu weer een tijdje mee en scoort steeds meer punten. Vrijdag maar liefst 13 punten! Hij won de finale van Roosmarijn met 3-1 . Hij komt in de rankingstand steeds een beetje dichterbij Arie. In de winnaarsronde ronde was er in de finale een hele spannende pot (ja echt spannend Marloes ) tussen René en Danny. Die uiteindelijk met 3-4 door Danny gewonnen werd! Daarmee verdiend hij belangrijke punten voor de ranking. Er zijn nog twee speelavonden. Morgen de 21e en vrijdag 11 januari. Ja dat betekent dat we twee weken dicht zijn rond de feestdagen….. dus morgen..

8 vind ik leuks, 1 reacties2 maanden geleden

Wat zijn we ontzettend trots op Ron the bomb Meulenkamp! Helaas net niet genoeg om Smith te verslaan, maar alsnog een super prestatie! Ga zo door Ron!!

18 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Ron the bomb Meulenkamp

Yes vanavond mag Ron weer aan de oche verschijnen! Wat denken jullie? Wordt het weer zo een bloedstollende wedstrijd?

7 vind ik leuks, 1 reacties2 maanden geleden

Wat ongelofelijk knap van Ron! HIJ IS DOOOOOR!! Met 2-0 achterstaan en dan zo terugkomen, wat een topper!! Met dubbel 3 nog wel Een om Ron te feliciteren 🥳 #RTL7Darts

49 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Bij LPD-Leusden prijkt met trots het shirt van Ron the bomb Meulenkamp aan de muur. Ron is ooit begonnen met darten in Leusden en al jaren ons erelid. Vanavond gaat hij gooien op het WK tegen Diogo Portela. Wij wensen Ron heel veel succes!

28 vind ik leuks, 1 reacties2 maanden geleden

Vanavond mooie WK dartwedstrijden op tv en bij LPD-Leusden tijdens de ranking! Misschien halen we alleen net niet het niveau van Noppert de darter met de mooiste WK dartsoutfit krijgt vanavond een consumptie! Nog 3 avonden te gaan om de score voor de ranking te verbeteren. Wie zijn erbij vanavond?

6 vind ik leuks, 2 reacties2 maanden geleden

Het was niet druk, maar er waren wel leuke oude bekenden. De poules gingen vlot. In de poule van 5 ging het er spannend aan toe. Arie ging net naar de verliezers ronde. In de winnaarsronde stonden Danny en Carel tegenover elkaar in de finale. Danny gooide 180 en won met 4-1! In de verliezersronde mocht Ghislain het tegen Maurice Koekoek opnemen. Maurice wist met een overtuigende 3-1 te winnen! Nog 3 avonden om je rankingstand te verbeteren. Je beste 6 resultaten tellen. Wie moeten er vrijdag echt nog een paar punten halen?

7 vind ik leuks, 2 reacties2 maanden geleden

Op de valreep het verslag van vorige week! De vrijdagavond-ranking was met 25 spelers goed bezet. Na een afwezigheid van 2 jaar kwam Paul weer eens meedoen en bracht Kim als toeschouwer mee. Ook Maarten gaf weer eens acte de présence. Dat betekende dus 1 poule van 5 en 4 poules van 4 spelers. Die ene poule van 5 was met hulp van een aantal vrijwillige schrijvers – nogmaals dank daarvoor – sneller klaar dan de laatste poule van vier! In de verliezersronde waren Bert en René wel een paar vreemde eenden in de bijt. René wist het in 3 wedstrijden dan ook tot de finale te brengen waarbij hij Ronald, Bert en Nino wist te verslaan. Zijn tegenstander in de finale Peter had een makkelijkere route met..

11 vind ik leuks, 1 reacties2 maanden geleden

We drinken echt wel meer dan alleen fijne sinterklaasavond en succes tijdens de bekerwedstrijden!

15 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Afgelopen vrijdag konden we darten kijken en zelf darten. We werden getrakteerd door Marloes met heerlijke pepernoten de jonkies Nino en Sven kwamen tegenover elkaar te staan in de finale van de verliezersronde die Sven met 3-1 knap wist te winnen! In de winnaarsronde probeerde Eric een potje te breken tegen Arie. Hij deed het goed en gooide een mooie 180 maar het was niet goed genoeg tegen periode 1 winnaar Arie. Arie versloeg Eric met een overtuigende 4-1. Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen

12 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Het was gezellig vorige week! Er waren 23 man waarvan meerdere nieuwe darters (waarvan er ook nog 1 in de finale kwam). Bijna het hele team van de Woodies was present! Arie die in de poules 2 wedstrijden verloren had, kwam in de verliezersronde en kwam in de finale tegen Rene die goed weerstand bood. Maar met 2 x 180 wist Arie te winnen. In de winnaars ronde stond Carel in de halve finale tegen Gertjan. En heel spannend partij. Gertjan wist te winnen en kwam in de finale Ferry tegen. 4-1 geeft aan dat het daar Gertjan iets makkelijker af ging. Iedereen dank voor de gezellige avond. Ook de nieuwe gasten bedankt en graag tot vanavond! Zaal open om 19.30 uur en inschrijven voor 20.00 uur

11 vind ik leuks, 2 reacties2 maanden geleden

Flashback Friday! deze toppers haalden eind december 2015 de finale. Hoe zal het vanavond gaan? Elke vrijdagavond ranking inschrijven vanaf 19.30 en start om 20.00 uur. Veel plezier vanavond!

8 vind ik leuks, 4 reacties3 maanden geleden

Heerlijke vleespakketten werden er gewonnen na het koppeltoernooi! Gefeliciteerd mannen! Heeft het gesmaakt? Wist je dat we dit jaar na elke periode van 8 speelavonden een koppeltoernooi organiseren? Dit keer deden we een blinde indeling van de koppels over 7 weken weer!

11 vind ik leuks, 0 reacties3 maanden geleden

Gisteren is periode 2 is gestart! Ondanks dat er maar 16 spelers waren, was het gezellig. De poules verliepen vlot en de knockout ging voorspoedig. De finales waren spannend. Jurgen en Arie wisten hun tegenstanders de baas te blijven! Iedereen bedankt voor de gezellige avond, Jantine bedankt voor de bar. Tot volgende week!

9 vind ik leuks, 0 reacties3 maanden geleden

Maar liefst 58 darters mochten we verwelkomen op de HoSS ranking van DBMN en daarvan 10 dames! Onze LPD dartsters Marloes en Roosmarijn werden 3e en 1e van de verliezersronde! Een speciale dank aan de vrijwilligers die deze dag weer hard gewerkt hebben zodat iedereen leuke pot kon darten! Volgende ranking is op zondag 25 november bij SDV op Sportpark Marco van Basten, Kanaalweg 174 in Utrecht Vrijdag natuurlijk weer onze eigen vrijdagavond-ranking met de start van periode 2

15 vind ik leuks, 3 reacties3 maanden geleden