Wat ongelofelijk knap van Ron! HIJ IS DOOOOOR!! Met 2-0 achterstaan en dan zo terugkomen, wat een topper!! Met dubbel 3 nog wel Een om Ron te feliciteren đŸ¥³ #RTL7Darts

40 vind ik leuks, 0 reacties10 uren geleden

Bij LPD-Leusden prijkt met trots het shirt van Ron the bomb Meulenkamp aan de muur. Ron is ooit begonnen met darten in Leusden en al jaren ons erelid. Vanavond gaat hij gooien op het WK tegen Diogo Portela. Wij wensen Ron heel veel succes!

23 vind ik leuks, 1 reacties15 uren geleden

Vanavond mooie WK dartwedstrijden op tv en bij LPD-Leusden tijdens de ranking! Misschien halen we alleen net niet het niveau van Noppert de darter met de mooiste WK dartsoutfit krijgt vanavond een consumptie! Nog 3 avonden te gaan om de score voor de ranking te verbeteren. Wie zijn erbij vanavond?

6 vind ik leuks, 2 reacties4 dagen geleden

Het was niet druk, maar er waren wel leuke oude bekenden. De poules gingen vlot. In de poule van 5 ging het er spannend aan toe. Arie ging net naar de verliezers ronde. In de winnaarsronde stonden Danny en Carel tegenover elkaar in de finale. Danny gooide 180 en won met 4-1! In de verliezersronde mocht Ghislain het tegen Maurice Koekoek opnemen. Maurice wist met een overtuigende 3-1 te winnen! Nog 3 avonden om je rankingstand te verbeteren. Je beste 6 resultaten tellen. Wie moeten er vrijdag echt nog een paar punten halen?

7 vind ik leuks, 2 reacties5 dagen geleden

Op de valreep het verslag van vorige week! De vrijdagavond-ranking was met 25 spelers goed bezet. Na een afwezigheid van 2 jaar kwam Paul weer eens meedoen en bracht Kim als toeschouwer mee. Ook Maarten gaf weer eens acte de prĂ©sence. Dat betekende dus 1 poule van 5 en 4 poules van 4 spelers. Die ene poule van 5 was met hulp van een aantal vrijwillige schrijvers – nogmaals dank daarvoor – sneller klaar dan de laatste poule van vier! In de verliezersronde waren Bert en RenĂ© wel een paar vreemde eenden in de bijt. RenĂ© wist het in 3 wedstrijden dan ook tot de finale te brengen waarbij hij Ronald, Bert en Nino wist te verslaan. Zijn tegenstander in de finale Peter had een makkelijkere route met..

11 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

We drinken echt wel meer dan alleen fijne sinterklaasavond en succes tijdens de bekerwedstrijden!

15 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Afgelopen vrijdag konden we darten kijken en zelf darten. We werden getrakteerd door Marloes met heerlijke pepernoten de jonkies Nino en Sven kwamen tegenover elkaar te staan in de finale van de verliezersronde die Sven met 3-1 knap wist te winnen! In de winnaarsronde probeerde Eric een potje te breken tegen Arie. Hij deed het goed en gooide een mooie 180 maar het was niet goed genoeg tegen periode 1 winnaar Arie. Arie versloeg Eric met een overtuigende 4-1. Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen

12 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Het was gezellig vorige week! Er waren 23 man waarvan meerdere nieuwe darters (waarvan er ook nog 1 in de finale kwam). Bijna het hele team van de Woodies was present! Arie die in de poules 2 wedstrijden verloren had, kwam in de verliezersronde en kwam in de finale tegen Rene die goed weerstand bood. Maar met 2 x 180 wist Arie te winnen. In de winnaars ronde stond Carel in de halve finale tegen Gertjan. En heel spannend partij. Gertjan wist te winnen en kwam in de finale Ferry tegen. 4-1 geeft aan dat het daar Gertjan iets makkelijker af ging. Iedereen dank voor de gezellige avond. Ook de nieuwe gasten bedankt en graag tot vanavond! Zaal open om 19.30 uur en inschrijven voor 20.00 uur

11 vind ik leuks, 2 reacties3 weken geleden

Flashback Friday! deze toppers haalden eind december 2015 de finale. Hoe zal het vanavond gaan? Elke vrijdagavond ranking inschrijven vanaf 19.30 en start om 20.00 uur. Veel plezier vanavond!

8 vind ik leuks, 4 reacties1 maand geleden

Heerlijke vleespakketten werden er gewonnen na het koppeltoernooi! Gefeliciteerd mannen! Heeft het gesmaakt? Wist je dat we dit jaar na elke periode van 8 speelavonden een koppeltoernooi organiseren? Dit keer deden we een blinde indeling van de koppels over 7 weken weer!

11 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Gisteren is periode 2 is gestart! Ondanks dat er maar 16 spelers waren, was het gezellig. De poules verliepen vlot en de knockout ging voorspoedig. De finales waren spannend. Jurgen en Arie wisten hun tegenstanders de baas te blijven! Iedereen bedankt voor de gezellige avond, Jantine bedankt voor de bar. Tot volgende week!

9 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Maar liefst 58 darters mochten we verwelkomen op de HoSS ranking van DBMN en daarvan 10 dames! Onze LPD dartsters Marloes en Roosmarijn werden 3e en 1e van de verliezersronde! Een speciale dank aan de vrijwilligers die deze dag weer hard gewerkt hebben zodat iedereen leuke pot kon darten! Volgende ranking is op zondag 25 november bij SDV op Sportpark Marco van Basten, Kanaalweg 174 in Utrecht Vrijdag natuurlijk weer onze eigen vrijdagavond-ranking met de start van periode 2

15 vind ik leuks, 3 reacties1 maand geleden

INSCHRIJVING IS GEOPEND! Edit 57 deelnemers!

10 vind ik leuks, 3 reacties1 maand geleden

Darts Bond Midden Nederland

YES NOG 22 uur en dan kun je je inschrijven voor De DBMN ranking in Leusden!

3 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

De eerste periode zit er al weer op en vanavond ontvangen de winnaars een kleinigheidje om de periode af te sluiten hebben we vanavond een koppeltoernooi! Iedereen wordt ‘blind’ gematcht Ennnn…. vergeet zondag niet naar LPD af te reizen want dan is Hoss-ranking! Inschrijving vanaf 11.15 en start loting om 12 uur (erna inschrijven niet meer mogelijk)

8 vind ik leuks, 2 reacties1 maand geleden

Een mooie afsluiting van periode 1 met 32 darters! Jurrit wint van Peter en Erik wint van Friedo! De eindstand volgt nog Wat een dart-week voor de boeg: Vrijdag is er een koppeltoernooi als afsluiting van periode 1 en zondag is de Hoss-ranking in Leusden! Wie zijn erbij??

5 vind ik leuks, 2 reacties1 maand geleden

Alweer de LAATSTE avond om de stand voor deze periode te veranderen! Vooral de strijd om de nummer drie kan nog wel eens spannend worden! De beste 6 scores tellen mee dusver kan nog vanalles gebeuren! Wie zijn erbij vanavond? En dan volgende week een koppeltoernooi!

5 vind ik leuks, 2 reacties1 maand geleden

Uiteraard waren we afgelopen vrijdag blij met 27 spelers en het was ook zeker heel gezellig, maar toernooi technisch is dit een onhandig aantal. We speelden daardoor in 3 poules van 4 en 3 poules van 5 spelers en dat vind je terug in de starttijd van de winnaars- en verliezersronde. Om 22:15 uur konden we hiervoor het startsein geven. Hulde aan de vrijwillige schrijvers uit de poules van 4, die natuurlijk eerder klaar waren, voor hun inzet zodat er meerdere wedstrijden uit de poules van 5 tegelijkertijd gespeeld konden worden! De finales starten beide rond 23:45 uur en dat viel uiteindelijk toch wel mee. Deze keer eens wat aandacht voor de poules. Poule 1 was deze keer de pittigste poule waarin..

8 vind ik leuks, 3 reacties1 maand geleden

En toen was het alweer vrijdag dartavond! en ook eindelijk tijd om te delen wie er vorige week gewonnen hebben in de winnaarsronde heeft Danny zijn rivaal Arie verslagen met een mooie 4-1 overwinning. In de verliezersronde was Milo zeer op dreef! Deze topper gooide een 180 en wist met 3-1 Ghislain te verslaan!

7 vind ik leuks, 2 reacties1 maand geleden

Woensdag bleek dat er nog wel wat darters een trainingsavondje kunnen gebruiken. Tag je teammaatje die dit nodig heeft?! En de stand tot vorige week:

3 vind ik leuks, 5 reacties2 maanden geleden

Met 7 poules van 4 spelers hadden we met de vrijdagavondavond ranking een leuke en gezellige opkomst. Van die 28 spelers waren er 8 die dit seizoen nog niet eerder hadden meegespeeld. Zonder iemand te kort te doen mochten we deze avond een wel heel oud bekende opnieuw verwelkomen. Ghislain – onder de oud gedienden beter bekend onder Gizmo – die een jaar of 5 geleden tot de vaste kern hoorde, kwam ons weer eens bezoeken. Altijd leuk. Maar dat geldt natuurlijk ook voor iedereen die ons komt bezoeken! De poules waren redelijk evenwichtig verdeel en ruim voor 22 uur konden we starten met de winnaars- en verliezersknock-out. In de verliezersronde domineerden Marloes en RenĂ© waarbij die laatste..

17 vind ik leuks, 3 reacties2 maanden geleden

Het was weer een feestje vorige week vanavond niet alleen zelf darten maar ook darten op TV

10 vind ik leuks, 2 reacties2 maanden geleden

Wedstrijdleiding 2.0 kijk deze enthousiastelingen eens wie mogen ze inschrijven??

8 vind ik leuks, 2 reacties2 maanden geleden

18 stoere mannen en vrouwen kwamen vorige week door de knetterharde regen en het werd een gezellige avond! Door de 2 poules van 5 waren de poule wedstrijden om 22.15 klaar. In de knockout was het zwaar strijden. Friedo die uit een zware poule kwam wist in de verliezersronde te winnen van Matijs. In de winnaarsronde laaide de strijd tussen Arie en Danny op. Tot 3-3 ging het gelijk op. Uiteindelijk wist Arie te winnen. Een leuke partij waar ook nog eens 3 x 180 gegooid werd. Wie zijn er vanavond bij?

5 vind ik leuks, 4 reacties2 maanden geleden

Deze toppers wonnen vorige week. Ruben met 4-0 van Koen en Wilco met 3-2 van Jurgen! Wie gaat er vanavond winnen? Zaal open vanaf 19.30 en inschrijven voor 20.00 uur

12 vind ik leuks, 9 reacties2 maanden geleden