Heel blij waren we vorige week met Milo die de wedstrijdleiding op zich nam! Vanavond zijn Peter en Carel er weer. Wie geeft zich vast op? (natuurlijk ook voor 20.00 uur even aanmelden bij de wedstrijdleiding )

9 vind ik leuks, 0 reacties6 dagen geleden

Seizoen 2017/2018 is gestart! De eerste vrijdag van september werd prooi voor Dennis (Schulten en Erkens). Deze week is ook de competitie weer gestart. Tag je teamgenoot die er afgelopen week niets van bakte en die echt moet komen trainen op de vrijdagavond?! Morgen is LPD weer open vanaf 19.30 uur en start poules om 20.00 uur!

10 vind ik leuks, 5 reacties1 week geleden

Elke vrijdagavond is er weer ranking bij LPD-Leusden! Hebben jullie in de zomer een 180 gegooid? Vanavond zijn die weer punten waard! 1 punt voor een 180 en ook punten voor een uitgooi vanaf 100. Zaal open om 19.30 uur en start poules om 20.00 uur. Gratis inschrijving!

7 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Nog 2 dagen wachten en dan kan er weer gegooid worden bij LPD-Leusden! LPD-Leusden draait op vrijwilligers. Zo ook de vrijdagavond ranking. Vele handen maken licht werk: help jij ook met opbouwen of opruimen? We zijn ook op zoek naar darters die eens in de zoveel tijd eens de wedstrijdleiding willen overnemen. Meld je hiervoor aan bij Peter, Carel of Roosmarijn tot vrijdag!

13 vind ik leuks, 2 reacties2 weken geleden

Nog 1 week en dan start de vrijdagavond ranking weer! Zaal open om 19.30 uur en start poules om 20.00 uur. Gratis inschrijving! Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

14 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Yes het is bijna september! Dat betekent dat de vrijdagavond ranking weer gaat starten en vrijdag 7 september is het zo ver! Dit jaar is de opzet ietsje anders. Omdat de koppeltoernooitjes zo goed bevallen gaan we die 4 keer per jaar doen aan het einde van elke periode. Eerst 8 weken ‘gewone vrijdagavond ranking’ de beste 6 resultaten tellen. Na de 8 weken volgt het koppeltoernooi. Wie zijn er vrijdag 7 september bij??

15 vind ik leuks, 5 reacties3 weken geleden

We zijn de komende tijd dicht op vrijdagavond. De ranking start weer in het komende seizoen. Dusssss even thuis oefenen en dan tot september!

11 vind ik leuks, 6 reacties5 maanden geleden

Foto's uit het bericht van LPD-Leusden

Een nadeel van het eindfeest is dat er tot volgend seizoen geen darten is bij LPD op vrijdag. Maar wat was het een leuk eindfeest! 46 darters deden mee aan het koppeltoernooi en het was ontzettend gezellig! Ruben zat weer in een topkoppel (net als 2017) hij wint nu samen met Paul de winnaarsronde van Maurice en Ronald De verliezersronde is prooi voor Afas teamleden Carel en Erik! Zij winnen van Nino en Jordy. Maar pas op voor komend seizoen. Deze jongens zijn pas net begonnen met darten en ze worden steeds beter Nu even pauze bij LPD. Nog 1 competitiewedstrijd en dan is de vereniging even dicht. We ontvangen jullie graag volgend seizoen weer!

11 vind ik leuks, 7 reacties5 maanden geleden

Vanavond is het eindfeest! Een koppeltoernooi waar je zelf je koppelmaat kan uitkiezen. Als je nog geen maat hebt gekozen, kom dan ook gerust naar LPD, daar zijn er vast meer. Ingooien vanaf 19.30 uur en inschrijven voor 20.00 uur. Kennen jullie dit winnende koppel van vorig jaar nog?

17 vind ik leuks, 9 reacties5 maanden geleden

Vanavond de laatste avond ‘gewoon’ darten en dan is volgende week al het eindfeest! tijdens het eindfeest worden ook de winnaars van de afgelopen periode en over het hele seizoen bekend gemaakt Voor volgende week kunnen darters zelf koppels maken. Reageer hieronder wie je koppelmaat is of geef aan als je er nog geen hebt dan kunnen anderen reageren die ook nog koppelmaat zoeken. Vorige week werd het Afas-team goed vertegenwoordigd in de finales. Bert was net niet sterk genoeg tegen Koen, maar het was toch een spannende strijd die Koen won met 4-2. In de verliezersronde stonden teammaten Erik en Carel tegen over elkaar. Carel wist met een overtuigende 3-0 te winnen Tot vanavond!

6 vind ik leuks, 15 reacties5 maanden geleden

We willen het seizoen graag afsluiten met een spetterend eindtoernooi! Volgende week is er nog een toernooitje zoals we elke vrijdagavond doen (poules en daarna knock-out in winnaars- en verliezersronde). De week erna is op 6 april het eindtoernooi. Wat voor een soort toernooi zouden jullie leuk vinden?

7 vind ik leuks, 16 reacties5 maanden geleden

Vanavond de laatste vrijdagavond-ranking van periode 3. Wie gaat er als winnaar naar huis? Daarmee komen we ook al aan het einde van dit seizoen. Het was weer een mooi dartjaar met 30 goed bezochte speelavonden. We willen het seizoen graag afsluiten met een spetterend eindtoernooi! Volgende week is er nog een toernooitje zoals we elke vrijdagavond doen (poules en daarna knock-out in winnaars- en verliezersronde). De week erna is op 6 april het eindtoernooi. Hierover ontvangen jullie binnenkort meer informatie! 😀

12 vind ik leuks, 1 reacties5 maanden geleden

Nog maar 1 keer vrijdagavond-ranking in periode 3 en dan hebben we er al weer 10 weken op zitten. Arie en Marloes lijken veilig als eerste man en dame, maar je weet het nooit Wie wil er vrijdag nog even extra punten scoren om wat hoger uit te komen?

10 vind ik leuks, 3 reacties6 maanden geleden

Een gezellig groepje van 20 darters speelden gisteren mee. 5 poules van 4 en voor 22.00 uur konden we starten met de knock out rondes. In de winnaarsronde was Jeroen te sterk voor Ruben, al scheelde het niet veel. Het werd een spannende finale die eindigde in 4-3! In de verliezersronde wisten Gerco en Peter zich door te dringen tot de finale. Daar won Peter met 3-1 van Gerco Tot volgende week!

9 vind ik leuks, 2 reacties6 maanden geleden

Spannende finales tijdens de vrijdagavond-ranking! De jonkies Caz en Nino vochten voor de winst, maar moesten toch de meer ervaren Dennis en Danny aan hen voorbij laten gaan. Volgende week de jonge darters voor de winst?

11 vind ik leuks, 1 reacties6 maanden geleden

28 darters trotseerde afgelopen vrijdag de kou. Vandaag nog kouder dus eens zien welke stoere mannen en vrouwen komen darten ❄️ Vorige week kwam Niels weer eens mee gooien en hij is zijn dartkunsten niet verleerd hij wint alles en ook de finale van Koen vd W. In de verliezersronde stond andere Koen (v/h S.) tegenover Gerben in de finale. Koen wint met 3-1 Tot vanavond!

4 vind ik leuks, 1 reacties6 maanden geleden

Vanavond kunnen jullie weer gezellig komen darten in Leusden! Zaal open om 19.30 en start ranking om 20.00 uur. Tot vanavond! De winnaars van vorige week!

3 vind ik leuks, 1 reacties6 maanden geleden

Vanavond is het weer zover, vrijdagavond-ranking bij LPD-Leusden! Who’s in?? Vorige week waren er 34 darters en Arie en Koen wonnen respectievelijk de winnaars- en verliezersronde. Tot vanavond!

6 vind ik leuks, 5 reacties7 maanden geleden

Het is vrijdag en de week is weer voorbij! Tijd om te komen darten vorige week won nieuwkomer Ton. Vanavond weer een Scherpenzeler? Of toch 1 meer uit de buurt?

12 vind ik leuks, 4 reacties7 maanden geleden

Vrijdag 26 januari waren er 27 darters die mee gingen strijden voor periode 3. Arie en Twan mochten zich als winnaar laten omroepen met twee spannende finales. Twan won van Maurice en Arie won van Danny. Vrijdag alweer de derde avond van periode 3. Als je niet maar de Dutch Open gaat dan weet je waar je vrijdagavond kunt komen darten!

7 vind ik leuks, 4 reacties7 maanden geleden

Kun jij ook zo goed juichen?? Vanavond is het weer zover, de prijzen van periode 2 worden uitgereikt! Kijk op lpdleusden.nl voor de standen. Wie gaat er vanavond voor de winst??

10 vind ik leuks, 9 reacties7 maanden geleden

Vorige week won Caz de finale in de winnaarsronde. Ronald won van Maurice. Wie moet er vrijdag weer eens winnen?

3 vind ik leuks, 7 reacties8 maanden geleden

Vrijdag 5 januari waren er maar liefst 40 darters die meededen met de ranking. En natuurlijk mee kwamen proosten tijdens de nieuwjaarsborrel. Er waren ook nog gezellige tafeltennissers van de partij In de winnaarsronde nam Glenn het op tegen Caz en wist Glenn met 4-2 te overtuigen! Mike wint de verliezersronde van Sven met 3-2! Vanavond weer geopend vanaf 19.30 uur en inschrijven voor 20.00 uur. Tot dan!

8 vind ik leuks, 2 reacties8 maanden geleden

Vanavond zijn alle darters uitgenodigd voor de nieuwjaarsborrel vanaf 19.00 uur. De vrijdagavond-ranking start hierdoor een half uurtje later om 20.30 uur. Wie winnen er vanavond? Vorige week won Arie de winnaarsfinale van Koen met 4-0. Mike won de finale van de verliezersronde met 3-2 van Bert

12 vind ik leuks, 5 reacties8 maanden geleden