Ja we mogen weer vanavond! En kijk ook nog even naar de winnaars van vorige week

8 vind ik leuks, 1 reacties4 uren geleden

Afgelopen vrijdag was er een kleine opkomst bij de vrijdagavondranking van LPD-Leusden. Met 16 spelers wel een perfect aantal om lekker door te kunnen spelen. De verliezersfinale werd om 22:30 uur gestart en de winnaarsfinale om 22:40 uur. Iedereen kon dus een keertje vroeg naar huis In de verliezersronde waren Marloes en Dennis het best in vorm en was het Dennis die de finale met 3-1 wist te winnen. In de winnaarsronde waren het Remco en Wilco die in de finale tegenover elkaar stonden. Hoewel Wilco deze avond 2x 180 en 3 finishes van 100 of meer (o.a. 155) op het bord wist te krijgen, was het Remco die met 4-2 met de winst aan de haal ging. Zonder Remco te kort te doen behaalde Wilco echter..

19 vind ik leuks, 2 reacties2 weken geleden

Met gemiddeld 25 darters per avond was periode 3 weer gezellig! Vanavond een voor Danny die nummer 1 is geworden! Wie moet volgens jou de aankomende periode winnen? Vanavond zaal open om 19.30 uur en start poules om 20.00 uur!

4 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Het was weer een onwijs gezellig avondje koppelen: kijk deze blije winnaars eens Dat wordt of was smullen van de vleesprijzen! Morgen start de laatste periode van het jaar. 8 avonden ranking met erna weer een koppeltoernooi. Elke avond gaat de zaal open om 19.30 en start van de poules om 20.00 uur. De beste 6 scores tellen! Wie zijn erbij morgen?

5 vind ik leuks, 5 reacties3 weken geleden

VANAVOND BLIND KOPPELTOERNOOI Periode 3 is alweer voorbij. Vorige week wisten Maurice en Danny de knock-out te winnen! Danny haalde daarmee ook de eerste plek op de ranking Vanavond worden de consumptie uitgedeeld aan de periode winnaars en ook prijzen voor de winnaars van het koppeltoernooi

12 vind ik leuks, 2 reacties4 weken geleden

De uitslagen zijn weer gepubliceerd op de website en we hebben een nieuwe koploper: Danny! Met 33 spelers was de vrijdagavondranking met 8 borden aan de rechterkant van de zaal goed bezet en er werd op alle niveaus flink strijd geleverd. Van de 8 poules was er 1 van 5 spelers en de rest van 4 spelers. Rond kwart voor tien begonnen de verliezers- en winnaarsronde. Zeker in de verliezersronde werd op hoog tempo gespeeld en reeds om elf uur werd de finale van de verliezerronde gespeeld. Hierin kruiste Maarten en Taco de degens waarbij de laatste met 3-1 aan het langste eind trok. In de winnaarsronde wordt best of 5 gespeeld in tegenstelling tot de verliezersronde best of 3. Mede hierdoor startte..

12 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Flashback Friday! Wie gaat vanavond 170 uitgooien of een 180?! De eerste die 1 van de twee gooit krijgt een consumptie

7 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Remco van de Brug en Marco Schimmel winnen de finale van Dirk van der Hoeve en Wilco van Vulpen. Met 25 darters was het weer een gezellige avond! Vrijdag alweer de 7e editie in periode 3. Arie heeft alweer wat plekken ingelopen naar de top. Maar blijft dit zo de laatste weken? Wie gaat er nog een inhaalrace inzetten?

11 vind ik leuks, 2 reacties1 maand geleden

Vanavond alweer de 6e avond! Inloop vanaf 19.30 en start poules vanaf 20.00 uur Zie hierbij de winnaars van vorige week alleen Sven is nergens te bekennen

4 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Foto's uit het bericht van LPD-Leusden

Weten jullie het nog? Vroeger hadden we een muur tussen de zaal en de bar en zat de wedstrijdleiding in de zaal. Dat is nu toch een stuk ruimer en gezelliger we zijn ondertussen aangekomen op de helft van periode 3 en dus hoog tijd om wat punten te pakken. Wie zijn erbij vanavond?

6 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

De LPD vrijdagavondranking is al weer halverwege ronde 3. Deze ronde hebben er inmiddels 57 spelers deelgenomen. Daarvan zijn er 35 één keer, 9 twee keer, 12 drie keer en is er 1 speler vier keer geweest. Het is leuk dat er zo’n groot potentieel aan spelers is zodat er elke vrijdagavond op alle niveaus wel strijd te leveren is. Afgelopen vrijdagavond zo maar weer eens aantal nieuwe gezichten. Jeroen heeft het naar zijn zin bij LPD en nam deze keer zijn hele team uit het Eemcafe mee. Hij vond dat ze wel wat training konden gebruiken . Andrea nam deze keer i.p.v. Wilco haar haar vriendin Sharon mee. En ook Remco (Boshuis) en André waren weer eens van de partij en de laatste nam ook zijn zoon..

7 vind ik leuks, 3 reacties1 maand geleden

Bericht over vorige week van gastredacteur Carel! In de poule fase zat ik in een gezellige poule van Willem, Jeroen en Friedo. Willem is nog niet zo vaak geweest en gooit bij DB in Spakenburg. Jeroen is ook al een paar keer geweest en gooit een keurig pijltje. Friedo komt vaak en kan (als zijn bui mee zit ) goed gooien. Dus ik kon aan de bak. De wedstrijd tegen Willem (die gewoon elke keer een trippel erbij gooit) was zo klaar. De partij tegen Jeroen ging prima, leuk, gelijk op, alleen ik was net iets sneller met checken. Het potje tegen Friedo is altijd beladen….. (Ik heb nog nooit of heel zelden van hem gewonnen) Het ging behoorlijk gelijk op, maar het is me weer niet gelukt. Willem en Friedo..

11 vind ik leuks, 1 reacties2 maanden geleden

Het was vorige week ondanks de Dutch Open een gezellige drukte met 28 darters! Wie treden er vanavond aan??

6 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Vorige vrijdag alweer de start van de 3e periode. Er waren 16 darters aanwezig. Mede door uitspelende competitieteams was het iets rustiger dan anders.. De 4 poules verliepen gezellig door, ook met enkele nieuwe gezichten. De vaste wedstrijdleiding was er niet en werd overgenomen door de toppers Erik en Remco! In de winnaarsronde kwamen Matijs en Dennis elkaar tegen. Dennis wint hier met 4-2! Nieuwkomer Jeroen maakte er ook een mooie partij van tegen Erik G. Erik wint uiteindelijk nipt de finale van de verliezersronde met 3-2. Het was weer een gezellige dartavond, tot morgenavond!

4 vind ik leuks, 3 reacties2 maanden geleden

Met 26 mannen en vrouwen was het een gezellige drukke avond. Tussen al deze mensen ook 4 nieuwe gezichten. Leuk! Ik hoop dat jullie het naar je zin gehad hebben en nog een keer komen darten. We zijn elke vrijdagavond geopend. Na elke 8 normale ranking avonden is er een koppeltoernooi. Afgelopen vrijdagavond gingen alle namen in een hoge hoed om de koppels te bepalen. Remco trok de eerste persoon die op zijn beurt het koppelmaatje voor de avond trok. Sommige duo’s waren verrassend, maar er zaten in het algemeen niet heel erg veel verschillen in sterkte. De poule wedstrijden verliepen goed. Maar een poule van 5 duurt nu eenmaal langer dan die van 4. Poule 2 was de zwaarste met o.a. Arie, Danny,..

19 vind ik leuks, 5 reacties2 maanden geleden

VANAVOND BLIND KOPPELTOERNOOI! De achtste avond van de 2e ronde van de vrijdagavond-ranking begon met de nieuwjaarsreceptie van de Tafeltennis- en Dartsvereniging Leusden. Met bijna 30 personen was de nieuwjaarreceptie goed bezocht. Naast darters waren er ook 6 tafeltennisleden aanwezig. De borrel duurde tot 20:30 uur waarna de ranking van start ging. Met Matthijs hadden we een nieuwe speler in ons midden! Dat hij een aardige pijl kon gooien getuigen het feit dat hij pas in de halve finale van de verliezersronde verslagen werd. Ook Frank was na lange tijd weer eens aanwezig en dat hij het darten nog niet verleerd was valt hieronder te lezen. Ook Luc die af en toe met Joran mee komt behaalde mooi..

10 vind ik leuks, 4 reacties2 maanden geleden

Vanavond een proost op het nieuwe jaar! Inloop vanaf 19.30 uur en gratis drankjes tot 20.30 uur 🤗 inschrijven vrijdagavond-ranking tot 20.30 uur (half uur later dan normaal). Nieuwe darters zijn ook welkom. Mooie mogelijkheid om met iedereen kennis te maken ❤️ Helaas zijn we het nieuwe jaar verdrietig begonnen. Zoals de meeste inmiddels weten is Christa de Voogd vorige week overleden. Vanavond de mogelijkheid om stil te staan bij alle mooie herinneringen die we van haar hebben ❤️

7 vind ik leuks, 4 reacties3 maanden geleden

Heel verdrietig om te melden dat Christa de Voogd is overleden. Wij wensen haar familie, vrienden en darters veel sterkte toe. Gelukkig hebben we vele mooie herinneringen om aan terug te denken. Christa ligt opgebaard in uitvaartcentrum Leusen-Valleilaan, Valleilaan 2 te Leusden, alwaar geen bezoek. Woensdag 9 januari 2019 19:00 uur is er de gelegenheid om afscheid te nemen.

1 vind ik leuks, 37 reacties3 maanden geleden

VANAVOND EN VOLGENDE WEEK GEEN DARTEN Vorige week waren het Koen en Danny die de finales wisten te winnen op de laatste vrijdagavond-ranking van het jaar. Marloes en Peter verdienden een consumptie omdat ze zo fantastisch in kerstsfeer gekleed waren (helaas geen foto) Tot 11 januari! (dan ook nieuwjaarsborrel)

4 vind ik leuks, 1 reacties3 maanden geleden

Vanavond de laatste vrijdagavond ranking van het jaar! En natuurlijk met een kersttintje. Heb je nog een mooie of foute kersttrui liggen? Trek hem aan en verdien een consumptie! Ja je leest het goed: iedereen met een kersttrui aan krijgt een drankje Pak je kans om vanavond een slechte score weg te spelen want alleen je 6 beste scores tellen. Vanavond ingooien vanaf 19.30 en start poules om 20.00 uur. Tot vanavond?

6 vind ik leuks, 0 reacties3 maanden geleden

Na dagen van spanning en sensatie op het WK-darts nu weer even over op de orde van de dag vrijdag hadden we 5 poules van 4. Ghislain speelt nu weer een tijdje mee en scoort steeds meer punten. Vrijdag maar liefst 13 punten! Hij won de finale van Roosmarijn met 3-1 . Hij komt in de rankingstand steeds een beetje dichterbij Arie. In de winnaarsronde ronde was er in de finale een hele spannende pot (ja echt spannend Marloes ) tussen René en Danny. Die uiteindelijk met 3-4 door Danny gewonnen werd! Daarmee verdiend hij belangrijke punten voor de ranking. Er zijn nog twee speelavonden. Morgen de 21e en vrijdag 11 januari. Ja dat betekent dat we twee weken dicht zijn rond de feestdagen….. dus morgen..

8 vind ik leuks, 1 reacties3 maanden geleden

Wat zijn we ontzettend trots op Ron the bomb Meulenkamp! Helaas net niet genoeg om Smith te verslaan, maar alsnog een super prestatie! Ga zo door Ron!!

18 vind ik leuks, 0 reacties3 maanden geleden

Ron the bomb Meulenkamp

Yes vanavond mag Ron weer aan de oche verschijnen! Wat denken jullie? Wordt het weer zo een bloedstollende wedstrijd?

7 vind ik leuks, 1 reacties3 maanden geleden

Wat ongelofelijk knap van Ron! HIJ IS DOOOOOR!! Met 2-0 achterstaan en dan zo terugkomen, wat een topper!! Met dubbel 3 nog wel Een om Ron te feliciteren 🥳 #RTL7Darts

49 vind ik leuks, 0 reacties4 maanden geleden

Bij LPD-Leusden prijkt met trots het shirt van Ron the bomb Meulenkamp aan de muur. Ron is ooit begonnen met darten in Leusden en al jaren ons erelid. Vanavond gaat hij gooien op het WK tegen Diogo Portela. Wij wensen Ron heel veel succes!

28 vind ik leuks, 1 reacties4 maanden geleden