4 months ago

LPD-Leusden

Op dringend advies van NOC-NSF hebben we besloten de competitiewedstrijden en de vrijdagavondranking tot en met 31 maart niet door te laten gaan. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn melden we die op onze website en Facebook.

We vinden het jammer dat we dit moeten besluiten, maar willen niet dat jullie onnodig risico lopen op een besmetting. Vandaar deze stevige maatregel.

Bestuur LPD/TTCL
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

LPD-Leusden

Voorspelde de laatste avond van de 3e periode van de LPD Vrijdagavond Ranking een spannende avond voor de eindstand op te leveren bleek dat maar deels het geval. De eerste plaats bleef voor Danny die een straatlengte voor stond. De nummers 3 en 4 moesten helaas verstek laten gaan dus de enige spanning in de top was tussen André en Arie. Beide deden het niet zo goed als voorheen. Arie werd in de winnaarsronde al in de 2e ronde door Taco met 3-0 uitgeschakeld en André verloor in de 2e ronde van de verliezersronde van Matijs met 2-0. Maar daarmee verzekerde Arie zich wel van de tweede en André van de derde plaats.

Maar buiten de rangschikking in de rankingstand was er natuurlijk ook eer te behalen of de avond zelf. In de verliezersronde stonden René en Sharon tegenover elkaar. René won achtereenvolgens van Jim, teammaatje Marloes en Erik D.. Sharon won van Rutger, Jaap en Matijs. In de spannende finale was René met 3-2 Sharon de baas. In de winnaarsronde stonden in de finale twee toppers tegenover elkaar die nog niet vaak geweest waren dit seizoen: Wouter en Ruben. Ruben begon met een Bye en wist vervolgens te winnen van Daniel en Peter T., Wouter wist achtereenvolgens te winnen van Wilco, Sven en Taco. Na een 3-0 voorsprong voor Wouter wist Ruben de strijd nog spannend te maken door tot 3-3 terug te komen maar uiteindelijk trok Wouter toch met 4-3 aan het langste eind.

Komende vrijdag hebben we als afsluiting van de 3e periode weer ons gezellige blind koppeltoernooi met vleesprijzen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

LPD-Leusden

Vanavond de 8e en laatste avond van de 3e periode en het ziet er naar uit dat het in de top heel spannend gaat worden. De eerste plaats is al zeker verdiend door Danny maar wie wordt er 2e, 3e of 4e ? De nummers 2 en 5 staan slechts 3 punten uit elkaar. De in de huidige stand nummer 2 en 3, Arie en André kunnen nog een slechte score wegspelen. De nummers 4 en 5, Jeroen en Eric, moeten nog hun 6e wedstrijd spelen en die telt dus volledig mee. Wie is er vanavond bij om deze ontknoping mee te maken? Volgende week hebben we als afsluiting van de 3e periode weer ons gezellige blind koppeltoernooi met vleesprijzen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

LPD-Leusden

Ondanks het vreselijke weer afgelopen vrijdag waren er toch 30 deelnemers op de LPD Vrijdagavond ranking afgekomen. Het was de 7e avond van de 3e periode en dus voor deelnemers die al 6 keer hadden meegedaan de kans om een lage score weg te spelen. Ondanks de 2 poules van 5 en met hulp van een aantal spelers van de 5 poules van 4 als extra schrijvers, konden de verliezersronde en de winnaarsronde al voor 21:45 uur van start.
In de verliezerfinale stonden Jim en nieuweling Stefan tegenover elkaar. Stefan won achtereenvolgens van Nils, Jaap en Remco en Jim van Arjen, Ruud en Rutger. Na een spannende finale was Stefan met 3-2 te sterk voor Jim.
In de winnaarsfinale Stonden Danny en Jeroen, net zoals op 7 februari, tegenover elkaar. Danny won achtereenvolgens van Bram, Sven en Wilco H. Jeroen begon met een bye en wist vervolgens te winnen van Eric en Wilco van V. Maar was de finale op 7 februari heel spannend en gewonnen door Jeroen deze keer won Danny overtuigend met 4-0.
... See MoreSee Less

View on Facebook